Постављено 21.08.2018.

Књажевско-српски Театар

Репертоар за септембар

21.08.2018. – 30.09.2018.
Улазнице можете резервисати на билетарници од 10-14.00 и 18-20.00, тел. 034 33 20 63, 065 33 58 245.