Постављено 28.11.2018.

Књажевско-српски Театар

РЕПЕРТОАР - децембар 2018.

01.12.2018. – 22.12.2018.
Улазнице можете резервисати на билетарници од 10-14.00 и 18-20.00, тел. 034 33 20 63